Янукович хоче, щоб Луценко відправив слідчого до нього в РФ

Янукович хоче, щоб Луценко відправив слідчого до нього в РФ

Адвокат наполягає на невтручанні політичних діячів у «справу Майдану»

Адвокат екс-президента України Віктора Януковича, який зараз переховується в Росії, Віталій Сердюк закликає Генерального прокурора України Юрія Луценка забезпечити прибуття слідчого до свого клієнта, а також наполягає на невтручанні політичних діячів у «справу Майдану». Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції в Києві.
«Адвокат Віталій Сердюк закликає генерального прокурора забезпечити прибуття слідчого до В.Ф.Януковича; наполягає на невтручанні політичних діячів у «справу Майдану» і на відкритій заяві про брак доказів причетності В.Ф.Януковича до розстрілів на Майдані, максимально публічному процесі і відпрацюванні всіх наявних версій трагедії», - зазначено в прес-релізі адвоката, розданому журналістам перед прес-конференцією, присвяченою новим обставинам у справі проти Януковича.
Крім того, адвокат вимагає відкрити суспільству матеріали «справи Майдану».
Як стверджує Сердюк, за час розслідування «справи Майдану» Генпрокуратура не зібрала докази, які б підтверджували провину Януковича. «Тому Генпрокуратура України повинна відкрито й чесно заявити громадськості про це, зробити процес максимально публічним і, нарешті, почати відпрацьовувати вже наявні версії трагедії», - сказано в прес-релізі.
Джерело: Інтерфакс-Україна

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: