Янукович не з’явиться сьогодні в суді - адвокат

Янукович не з’явиться сьогодні в суді - адвокат
Віктор Янукович

Ранше суд було перенесено, оскільки на попереднє засідання 26 червня обвинувачений не з'явився

Екс-президент Віктор Янукович не прибуде до суду в РФ для участі у засіданні Оболонського райсуду Києва у справі за обвинуваченням його у держзраді у режимі відеоконференції.

Про це заявив його адвокат Віталій Сердюк.

Як відомо, Оболонський районний суд Києва сьогодні о 10:00 продовжить розгляд по суті справи за обвинуваченням колишнього президента Віктора Януковича у державній зраді. Ранше суд було перенесено, оскільки на попереднє засідання 26 червня обвинувачений не з'явився.

Нагадаємо, Янукович звинувачується у державній зраді, пособництві представникам влади Росії, в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України, в порушення порядку, встановленого Конституцією, веденні агресивної війни.

Прокуратура в березні направила до суду справу про державну зраду екс-президента, і 4 травня Оболонський районний суд Києва розпочав підготовче засідання у справі.

Суд дозволив Януковичу брати участь у засіданні шляхом відеоконференції, однак адвокати обвинувачуваного не забезпечили таку явку екс-президента в суді.

Екс-президент Янукович, який утік до Росії після розстрілів протестувальників на Майдані, звинувачення відкидає.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: