Юридичні радники екс-власників УНЛ підтверджують відсутність конфліктів за угодою (документ)

Юридичні радники екс-власників УНЛ підтверджують відсутність конфліктів за угодою (документ)

Сторони не мають жодних претензій один до одного, запевнив юрист

Сьогодні Валерій Корольов, директор юридичної фірми «Естерс», яка консультує екс-власників підприємства зі 100% іноземними інвестиціями «Українська національна лотерея», зробив заяву про відсутність конфлікту між новим власником «УНЛ» Сергієм Піндичем і її екс-власниками. Документ розміщений на сайті «УНЛ».

«У зв'язку з недавніми повідомленнями в засобах масової інформації, які містять недостовірні дані щодо нібито продажу громадянами Європейського союзу Пітером Шетті, Вулфом Кламмертом і Францем Ренгхофером, деякі з яких є нашими клієнтами, підприємства зі 100% іноземними інвестиціями «Українська національна лотерея» громадянину України Сергію Піндичу, ми уповноважені офіційно інформувати про те, що:

- згадувана угода не була продажем;

- сторони угоди частково відрізнялися від згадуваних вище осіб;

- угода відбулася на законних підставах і з доброї волі сторін;

- чутки про незаконний тиск на колишніх бенефіціарів власників підприємства зі 100% іноземними інвестиціями «Українська національна лотерея», якими нібито були Пітер Шетті, Вулф Кламмерт і Франц Ренгхофер з метою укладення угоди, не відповідають дійсності;

- сторони угоди не мають жодних претензій один до одного», - йдеться в документі.

Нагадаємо також, минулого тижня один з бенефіціарів «УНЛ» Пітер Шетті спростував наявність конфлікту з новим українським власником компанії. Він заявив: «інформація, опублікована в низці українських ЗМІ, про погрози на мою сторону і конфлікт з новим власником «УНЛ» Сергієм Піндичем не відповідає дійсності. Олександра Третьякова я ніколи не бачив (прим. нардеп від БПП Олександр Третьяков, ред.). Ніякого конфлікту в «УНЛ» немає і не було». Про це повідомив сайт 112.ua.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: