Юристи у Грузії відмовилися працювати з Яндекс через карти з «незалежною» Абхазією

Юристи у Грузії відмовилися працювати з Яндекс через карти з «незалежною» Абхазією

Грузинські юристи закликають інших колег вчинити так само

У Грузії юристи відмовилися обслуговувати російську компанію Яндекс, на картах якої Абхазія і Південна Осетія вказані як незалежні країни.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook блогер і колишній прес-секретар посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава.

«Поява Яндекс відразу ознаменувався скандалом, так як на картах Абхазія і Південна Осетія вказані як незалежні країни. Далі природно проти російської компанії запрацювали всі юридичні і державні механізми», - написав він.

Після скандалу росіяни виправили карти для ip-адрес в Грузії і Україні, але це не допомогло і вони були змушені звернутися за допомогою до найбільшої грузинської юридичної компанії.

Однак компанія відмовила у наданні послуг, мотивувавши це тим, що не збирається допомагати людям, які не визнають територіальної цілісності країни, закликавши також інших колег вчинити так само.

«Природно, ми завжди раді надати юридичну допомогу всім хто її потребує, але не в цьому конкретному випадку. Справа в тому, що на представленій компанією Яндекс карті порушені міжнародно визнані кордони Грузії, що змушує нас відмовитися від обслуговування цієї компанії. Закликаємо всіх грузинських колег приєднатися до нашого протесту», - заявили в компанії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: