Южаніна звернулась до Генпрокуратури щодо діяльності Насірова

Южаніна звернулась до Генпрокуратури щодо діяльності Насірова

Система електронного адміністрування ПДВ зазнає ручного втручання, реєстри з відшкодування ПДВ не працюють в автоматичному режимі

Народний депутат від БПП, голова Комітету з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна звернулася до Генпрокуратури України з проханням перевірити факти втручання в систему електронного адміністрування ПДВ. Про це вона повідомила в інтерв’ю «Главкому».
За її словами, є два факти в діяльності ДФС, які міністр фінансів точно має дослідити.
«Мої колеги відкрито кажуть, що система електронного адміністрування ПДВ зазнає ручного втручання, реєстри з відшкодування ПДВ не працюють в автоматичному режимі... На комітеті голова ДФС запевнив, що такого не може бути. Я зараз звернулась до Генпрокуратури із запитом щодо перевірки цих фактів, і більш детально про них говорити можна буде, коли я отримаю відповідь», - сказала Южаніна.
Вона повідомила, що Генпрокуратура ще до нинішнього нового очільника зробила якусь відписку на її запит. «Напевно, подаватиму цей запит по-новому», - додала нардеп.
Нагадаємо, зараз слідчі НАБУ ведуть справи щодо голови Державної фіскальної служби Романа Насірова. У березні 2016 року Солом'янський суд Києва зобов'язав НАБУ внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінальне провадження стосовно керівництва ДФС за фактом бездіяльності у розслідуванні ухилень від сплати податків ПАТ «Укрнафта».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: