З початку АТО на Донбасі загинули понад 400 правоохоронців

З початку АТО на Донбасі загинули понад 400 правоохоронців
Вшанування пам'яті загиблих правоохоронців

З 2014 року загинув 131 працівник поліції, 199 військовослужбовців Національної гвардії, 67 прикордонників, 21 фахівець Державної служби з надзвичайних ситуацій

Сьогодні, 22 серпня, Україна вшановує загиблих працівників органів внутрішніх справ, які загинули виконуючи службовий обов'язок. Кількість загиблих правоохоронців зросла в ході проведення антитерористичної операції. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий під час покладання квітів до Меморіалу працівникам органів внутрішніх справ на Солом’янській площі у Києві.

«З 2014 року загинув 131 працівник поліції, 199 військовослужбовців Національної гвардії, 67 прикордонників, 21 фахівець Державної служби з надзвичайних ситуацій. Безумовно, це велика втрата для родин, для МВС, для всієї держави. Тому наше завдання сьогодні – пам’ятати їх подвиг. Наша держава, Міністерство внутрішніх справ мають зробити все, щоб подвиг загиблих був не марний. Ми підтримуватимемо родини та дітей загиблих, для того, щоб ми всі разом будували нашу державу», – наголосив Яровий, якого цитує прес-служба МВС.

За роки незалежності, як повідомив голова Національної поліції Сергій Князєв, під час виконання службових обов’язків загинули 1177 правоохоронців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: