За день бойовики 19 разів відкривали вогонь: гатять із забороненої зброї

За день бойовики 19 разів відкривали вогонь: гатять із забороненої зброї

В районі Славного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс

Сьогодні, 4 жовтня, з опівночі і до 18:00 зафіксовано 19 випадків порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На Маріупольському напрямку противник порушував «режим тиші» в районі Широкиного та Гнутового з кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Славного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс», - інформують у штабі.
за його даними, на Донецькому напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї зафіксовано в районі Авдіївки.
«На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Попасної, де було застосовано стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети. По Новоолександрівці та Степному вів вогонь снайпер, а також по Новоолександрівці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру», - повідомляє прес-центр.

Нагадаємо, що минолої ночі у Мар’їнці бойовики обстріляли школу в районі проспекту Дружби, в якій навчається понад 150 дітей.

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: