За день бойовики п’ять разів відкривали вогонь. Затишшя перед бурею?

За день бойовики п’ять разів відкривали вогонь. Затишшя перед бурею?

Cили АТО знаходяться у повній бойовій готовності до будь-яких агресивних дій бойовиків

Після активізації бойовиків на Донбасі у минулі дві доби, сьогоднішній день характеризується, як відносно спокійний. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За його даними, з опівночі і до 18 години бойовики 5 разів порушили перемир’я. Вогнем у відповідь наші військові змусили противника припинити обстріли. 

«На маріупольському напрямку близько опівночі бандформування з мінометів різних калібрів били по українських захисниках у Водяному», - інформує прес-центр.

На луганському напрямку ворожі вогневі провокації зафіксовані у районі селищ Донець та Кримське.

«А майже о 2-й ночі внаслідок обстрілу наших позицій поблизу Новгородського, що на донецькому напрямку, вогнепальне поранення отримав боєць сил АТО», - повідомляє прес-центр. 

У штабі АТО зазначають, що денне затишшя нерідко російсько-окупаційні війська використовують для підготовки нічних провокацій. «У той же час, відзначимо, сили АТО знаходяться у повній бойовій готовності до будь-яких агресивних дій противника», - заявляють у штабі.

Як повідомлялося, минулої доби внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі загинуло п’ять українських військових, ще вісім отримали пораненняЗокрема, один військовослужбовець загинув від кулі снайпера поблизу Новгороцького, три – під час бою біля Красногорівки, ще один під час обстрілу позиції «шахта Бутовка»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: