За добу бойовики 30 разів порушили «режим тиші» та активно вели розвідку

За добу бойовики 30 разів порушили «режим тиші» та активно вели розвідку

Cитуація в зоні АТО залишається контрольованою і загалом характеризується дотриманням «режиму тиші»

За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.
«Зокрема, на Луганському напрямку зафіксовано 15 порушень «режиму тиші». Ворог вів турбуючий вогонь з кулеметів, стрілецької зброї та гранатометів по Новоолександрівці, Новозванівці та Попасній. Крім того, по Новоолександрівці вів вогонь снайпер», - йдеться у повідомленні.
На Маріупольському напрямку було зафіксовано 10 порушень «режиму тиші». «Так, бойовики обстріляли Широкине з 120 мм та 82 мм мінометів. А по Мар’їнці, Павлопілю та Широкиному російсько-окупаційні війська застосували гранатомети та стрілецьку зброю», - інформує прес-центр.
На Донецькому напрямку зафіксовано 5 порушень «режиму тиші». «Провокативні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників у Авдіївці з гранатометів та стрілецької зброї. А по Майорську вів вогонь снайпер», - повідомляють у штабі АТО.
Також в зоні АТО зафіксовано проліт 12 БПЛА.
«Але, незважаючи на провокативні дії бойовиків, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод», - підкреслюється у повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: