За добу двоє українських бійців загинули, 5 – отримали поранення

За добу двоє українських бійців загинули, 5 – отримали поранення
Зона АТО

Жебрівський доповів європарламентарям про порушення проросійськими терористичними угрупованнями досягнутих у Мінську домовленостей

За поточну добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі в результаті бойових дій загинули двоє і зазнали поранень п’ятеро українських військовослужбовців. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський під час зустрічі у Краматорську з делегацією Підкомітету з питань безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європарламенту на чолі з Анною Фотигою.

Як інформує прес-центр штабу АТО, Жебрівський доповів гостям про поточну ситуацію на лінії розмежування, порушення проросійськими терористичними угрупованнями досягнутих у Мінську домовленостей через практику провокацій.

«Лише за поточну добу маємо двох убитих і п’ять поранених наших військових. Це один з наслідків обстрілів, що ведуться на всій лінії розмежування, а особливо інтенсивно – в районі промзони Авдіївки, на підступах до Маріуполя й Мар’їнки», – зауважив Жебрівський.

Він додав, що піддаються обстрілам і КПВВ, що призводить до їхнього тимчасового закриття.

Нагадаємо, за минулу добу російсько-окупаційні війська 31 раз відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: