За два роки за «законом Савченко» вийдуть на волю 50 тисяч осіб - МВС

За два роки за «законом Савченко» вийдуть на волю 50 тисяч осіб - МВС

Зараз уже звільнено близько 9 тисяч засуджених осіб

Протягом двох років за «законом Савченко» має вийти на волю близько 50 тисяч осіб. Про це перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Вадим Троян повідомив сьогодні, 9 вересня.
«На цей час в Україні, відповідно до цього закону, вже звільнено близько 9 тисяч осіб. Із них за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів затримано близько 700 і заарештовано 300. А протягом двох років ми очікуємо звільнення майже 50 тисяч осіб», – зазначив Троян, якого цитує прес-служба МВС.
Коментуючи розкриття жорстокого вбивства чоловіка у Києві, він відзначив, що підозрюваний у його скоєнні нещодавно звільнився із місць позбавлення волі за так званим «законом Савченко», де відбував покарання за вчинення розбійного нападу.
Зважаючи на таку статистику, перший заступник голови Національної поліції України акцентував на необхідності внесення змін до закону.
«Чим більше таких людей буде виходити на волю, тим швидше з'явиться ціла армія, з якою ми будемо боротися», – підсумував Троян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: