За півроку півмільйона українців отримали платні послуги через онлайн-сервіси Мінюсту

За півроку півмільйона українців отримали платні послуги через онлайн-сервіси Мінюсту

На сайті відомства є низка послуг, які можна робити через Інтернет

Українці «дуже жваво» користуються онлайн-сервісами Мін’юсту. Про це розповів міністр юстиції Павло Петренко в інтерв’ю «Главкому».
Він повідомив, що у минулому році за шість місяців півмільйона українців отримали платні послуги через онлайн-сервіси. Близько трьох мільйонів – безкоштовні.
За словами міністра, на сайті відомства є низка послуг, які можна робити через Інтернет. Наприклад, це реєстрація компанії. До того ж, послуги є дешевшими, ніж паперові витяги. «От ви хочете зареєструвати компанію чи отримати витяг про свою компанію з реєстру – він коштує, якщо не помиляюсь, 48 гривень 50 копійок, тобто дешевше на 25%, ніж паперовий витяг, який ви отримаєте в нотаріуса», - сказав Петренко.
Він також зазначив, що ця система є максимально спрощеною. Для того, щоб оплатити певні послуги, не потрібно нікуди йти, достатньо лише сплатити карткою.
«Ніхто не має права вимагати з вас якісь мокрі печатки про оплату, якщо ви заплатили за послугу карткою. Максимум, що ви можете зробити – замовити в банку виписку, що у вас із рахунку списано таку-то суму. Система онлайн-сервісів Мін'юсту не вимагає будь-яких додаткових документів. Якщо ви провели оплату карткою, цього достатньо», - акцентував міністр.
Нагадаємо, Інтернет-сервіси Міністерства юстиції запрацювали з середини минулого року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: