«Забіг у вишиванках» проти фейкових забігів

«Забіг у вишиванках» проти фейкових забігів
Забіг у вишиванках

У прес-центрі «Главкома» учасники прес-конференції говоритимуть про цьогорічний «Забіг у вишиванках» і зроблять офіційну заяву щодо появи фейкових забігів

Сьогодні, 19 липня, об 11:00 в прес-центрі «Главкома» відбудеться прес-конференція на тему: «Забіг у вишиванках» проти фейкових забігів».

Запрошені гості: Олександр Кузін, майстер спорту міжнародного класу з легкої атлетики, автор та ідейний натхненник «Забігу у вишиванках»; Наталія Галацан, президент «Федерації любителів спорту».

Учасники прес-конференції говоритимуть про цьогорічний «Забіг у вишиванках», що традиційно уже четвертий рік поспіль пройде в багатьох містах України та світу 24 серпня, а також зроблять офіційну заяву щодо появи фейкових забігів у вишиванках.

Під час підготовки до цього заходу організатори забігу виявили факт плагіату і порушення своїх авторських прав з боку однієї з бігових організацій Києва. Її представники паралельно займаються підготовчими роботами до «Забігу у вишиванках», який пройде в цей же день, водночас, але на іншій локації. Вони активно поширюють інформацію про це в інтернеті і соціальних мережах, ведуть переговори з потенційними партнерами та спонсорами.

Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: