Захід, організований рухом Медведчука в Миколаєві, зірвано

Захід, організований рухом Медведчука в Миколаєві, зірвано

«Український вибір - Право народу» заявив, що радикали оголосили війну громадянському суспільству

Виконком Громадського руху «Український вибір - Право народу» прокоментував блокування в Миколаєві форуму, організованого Рухом.

«Сьогодні, 26 жовтня, в Миколаєві з ініціативи Громадського руху «Український вибір - Право народу» повинна була відбутися науково-практична конференція, присвячена питанням відновлення миру в Україні, а також проблемам децентралізації. Однак представники радикальної організації «Правий сектор», ГК «Азов» здійснили черговий напад на представників громадянського суспільства - заблокували проведення форуму, погрожуючи його учасникам застосувати силу», - йдеться в заяві організації.
В «Українському виборі» відзначили, що такі дії представники радикальних організацій дозволяють собі не вперше.

За даними Руху, представники правоохоронних органів не тільки не спробували захистити учасників мирного заходу, але і зі свого боку перешкоджали його проведенню. «Учасникам конференції - експертам і представникам громадськості - не дозволили навіть дістатися до Миколаєва. А автобус з учасниками заходу, які також повинні були забезпечувати безпеку, зупиняли 5 разів і затримали в 170 км від міста. У той же час радикалів з «Азова» та «Правого сектора» правоохоронці пропустили безперешкодно», - повідомили у Медведчука.
У зв'язку з подією «Український вибір - Право народу» зажадав від влади дати належну оцінку зазначеним фактам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: