Закарпатця судитимуть за заклики до зміни меж території України

Закарпатця судитимуть за заклики до зміни меж території України

Чоловік закликав до від’єднання території Закарпатської області від України, яка за його словами була незаконно до неї приєднана.

На Закарпатті чоловіка судитимуть за публічні заклики до зміни меж території України, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Так, 15 березня 2016 року в місті Мукачеве, біля меморіальної пам’ятки-обеліска жертвам угорської революції 1848-1849 років, під час проведення урочистого мітингу, присвяченого черговій річниці угорської революції, перед присутніми на мітингу громадянами, закарпатець публічно виступив із попередньо підготовленою промовою.

У промові чоловік закликав до від’єднання території Закарпатської області від України, яка за його словами була незаконно до неї приєднана.

У вказаній промові, йшлося про необхідність, на думку закарпатця, зміни адміністративно-територіального устрою країни. Чоловік закликав до від’єднання території Закарпатської області від України, яка за його словами була незаконно до неї приєднана.

Прокуратурою Закарпатської області направлено до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 110 КК України. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: