Закупівля польських БМП: компанія Wtorplast позиватиметься до видання «Новое Время»

Закупівля польських БМП: компанія Wtorplast позиватиметься до видання «Новое Время»
Фото Укроборонпром

Польська компанія позиватиметься до видання на $1 млн

Польська компанія Wtorplast позиватиметься до видання «Новое Время» та автора розслідування про корупцію з закупівлею військової техніки для української армії на суму понад мільйон доларів через «шкоду діловій репутації». Про це повідомив представник компанії під час засідання парламентського комітету з питань безпеки та оборони.

Нагадаємо, 5 квітня журнал «Новое время» у своєму щотижневому випуску оприлюднив матеріал «Служили два товариші. Секретні оборонні замовлення стали золотою жилою для представників влади».

У розслідуванні, автором якого є Іван Верстюк, йдеться про те, що українські оборонні відомства налагодили незаконну схему закупки продукції за завищеними цінами. У матеріалі, зокрема фігурує народний депутат Сергій Пашинський і заступник голови РНБО Олег Гладковський.

Адвокат Пашинського заявляє, що народний депутат не має відношеннядо фактів, викладених у розслідуванні. Згодом головний редактор «Нового времени» Віталій Сич повідомив, що після публікації до офісу видання без попередження прийшли адвокати Пашинського з пропозицією про «врегулювання».

За словами Сича, адвокати погрожували та вимагали опублікувати у журналі публікацію самого Пашинського на кілька сторінок і його фото, яке журналісти мали б поставити на всю обкладинку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: