Запеклий бій на Світлодарській дузі: загинуло п'ятеро українських військових

Запеклий бій на Світлодарській дузі: загинуло п'ятеро українських військових

Українські військові відбили атаку терористів: 20 бойовиків убито, ще близько 30 поранено

З нуля годин і до 18 бойовики продовжили обстріли  позицій сил АТО, переважно на маріупольському та донецькому напрямках. П’ятеро українських військовослужбовців загинули, ще шестеро отримали поранення: четверо бійців отримали легкі поранення і два – середньої ступені тяжкості. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО

Зокрема, на маріупольському – зі 122 міліметрової артилерії було обстріляно Широкине. З мінометів різних калібрів – Талаківку, Водяне, Гнутове, Широкине. З стрілецької зброї – Павлопіль. По Мар’їнці вогонь вів снайпер. По Широкиному – танк. Позиції сил АТО в районі Новоолександрівки, що на луганському напрямку потрапили під вогонь гранатометів та великокаліберних кулеметів.

«Починаючи з 5:50 в районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки із застосуванням великокаліберної артилерії та мінометів, російсько-окупаційні найманці намагалися вибити наші передові підрозділи із займаних позицій», - повідомили в прес-центрі.

Противник значними силами спробував здійснити обхідний маневр наших опорних пунктів. 
Однак його наміри були вчасно викриті, розпочався бій під час якого наміри окупантів було зірвано. У ході двогодинного бою наші підрозділи вмілими діями нанесли бойовикам поразку. За підтвердженими даними розвідки втрати противника склали близько 20 осіб убитими та до 30 поранених.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: