Заражені щури та вбивче опромінення. Тимчук оприлюднив чутки, які розпускають у «ДНР»

Заражені щури та вбивче опромінення. Тимчук оприлюднив чутки, які розпускають у «ДНР»
Дмитро Тимчук

На окупованих територіях ходять чутки, що численні «українські диверсанти» отруюють питну воду

У «Л/ДНР» почали з’являтися божевільні чутки. Про це повідомив у себе на сторінці у Facebook народний депутат, лідер «Інформаційного спротиву» Дмитро Тимчук. 

«Якісь з цих чуток запускає агентура «МДБ» і бойовики, інші виростають із трендів пропаганди – російські фахівці в Донецьку і Луганську не дарма хліб їдять. Ну а що пропаганда Кремля не уточнила – місцеві її жертви самі додумають», – зазначає він і наводить приклади чуток.

  • З боку України масово воюють «іноземні найманці» (варіанти: чорношкірі американські солдати, снайпери з Прибалтики, солдати НАТО, турецькі бойовики, терористи ІДІЛ). «Тренд далеко не новий, але останнє віяння – «вбивчий доказ» у вигляді факту, що сьогодні в українських містах можна масово зустріти автомашини з номерами країн ЄС (переважно країн Балтії). Тож на замітку власникам нерозмитнених машин: ви – «найманці НАТО». Вітаємо», – прокоментував Тимчук.
  • За допомогою хитрого американського обладнання ЗСУ опромінюють жителів прифронтових міст шкідливим випромінюванням. «Батько чутки – головний «денеерівскій» балабол «заступник командувача» Басурін. Варіанти наслідків: підвищення смертності, імпотенція, перетворення зародків на дітей-виродків у вагітних і т.д., – пише нардеп. – Нещодавно знайдено і «доказ»: деякі жителі «Л/ДНР» «виявляють», що стали швидше розряджатися мобільні телефони. Тривожні чутки провокують паніку. Варіант заміни батареї телефону на думку, очевидно, не спадає».
  • Власників паспортів «Л/ДНР» розстрілюють. «Мовляв, у СБУ є база всіх одержувачів «паспортів Л/ДНР», яка оперативно оновлюється. З цієї бази на КПВВ відловлюють необережних «громадян молодих республік», які вирішили виїхати з ОРДЛО, а далі варіанти – розстріл на місці, концтабір у Краматорську, таємна в'язниця СБУ в Маріуполі», – зазначає лідер ІС.
  • Київ веде проти ОРДЛО біологічну війну. «У міста напускають (яким чином – незрозуміло) полчища заражених щурів, а також вирощені в «секретних лабораторіях СБУ» (варіант – «лабораторії ЦРУ») інших диких тварин, які за визначенням повинні остерігатися людини, а тут лізуть просто до осель. Надресирували, гади. У ЗСУ, очевидно, ввели нову посаду – щуропас, як мінімум «майор», ну а старший щуропас – звісно, не нижче полковника. Те, що в населених пунктах ОРДЛО і справді набагато побільшало гризунів – факт. Ну а чого ще було чекати в умовах повальної антисанітарії?» – коментує Тимчук.
  • Диверсанти СБУ, ССО і ГУР МО, що гуляють по ОРДЛО як власною дачею, регулярно отруюють питну воду. «Тут окреме спасибі обом «МДБ», засирають ефір постійними бадьорими доповідями про затримання то тут, то там численних «укропівських ДРГ», яких у «Л/ДНР», схоже, вже на порядок більше, ніж «ополченців» і мирних жителів, разом узятих», – додав нардеп.

«Список маячні відкритий, це лише маленькі приклади, як працює розум у жертв російської/проросійської пропаганди», – резюмує Тимчук.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: