Засідання Комісії Україна-НАТО за участю Порошенка і Столтенберга

Засідання Комісії Україна-НАТО за участю Порошенка і Столтенберга

Порошенко та Столтенберг головують на засіданні Комісії Україна-НАТО

В Адміністрації президента України під головуванням глави Української держави Петра Порошенка і генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга проходить засідання Комісії Україна-НАТО.

Перед початком засідання відбулася урочиста церемонія зустрічі глави держави з генсеком Альянсу. 

Як повідомлялося, після цього о 12:35 запланована зустріч президента України та генерального секретаря НАТО з представниками ЗМІ.

О 13:15 із Єнсом Столтенбергом зустрінеться прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

О 14:15-14:30 відбудеться офіційне відкриття нового приміщення Представництва НАТО в Україні за участю віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванни Климпуш-Цинцадзе та генерального секретаря Альянсу. Представництво НАТО в Україні розташовуватиметься за адресою вул. Сікорського, 4л.

О 9-й годині, Столтенберг і Климпуш-Цинцадзе візьмуть участь у відкритті виставки «Україна-НАТО. Формула безпеки» у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал».

О 15:30 запланована зустріч голови Верховної Ради Андрія Парубія з генеральним секретарем Альянсу, а о 16:00 Єнс Столтенберг виступить у сесійній залі Верховної Ради.

Нагадаємо, у неділю, 9 липня, до України прибули державний секретар США Рекс Тіллерсон та генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: