Заступниця Гройсмана розповіла американським євреям про російську агресію (ФОТО)

Заступниця Гройсмана розповіла американським євреям про російську агресію (ФОТО)
Іванна Климпуш-Цинцадзе зустрілась із американськими євреями

Климпуш-Цинцадзе запевнила, що для України надзвичайно важлива підтримка представників єврейських організацій США

Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе розказала представникам єврейських організацій США про поточну ситуацію в країні у контексті агресії РФ. Про це повідомляє Урядовий портал.

Віце-прем’єр також запевнила, що для України надзвичайно важлива активна підтримка представників американських єврейських організацій під час контактів з чинною та наступними адміністрацією та Конгресом США щодо надання допомоги нашій держави. Зокрема, йдеться про закон H.R. 5094 «Про підтримку стабільності і демократії в Україні».

Крім того, віце-прем'єр-міністр закликала сприяти в питанні ухвалення Кнесетом Ізраїлю рішення про визнання Голодомору в Україні 1932-1933 рр. актом геноциду українського народу.

У відповідь представники американських єврейських організацій подякували за проведення на високому організаційному рівні заходів з нагоди 75-х роковин трагедії Бабиного Яру. Вони також підтвердили свою підтримку суверенітету і територіальної цілісності України.

У зустрічі також брав участь надзвичайний і повноважний посол України в США Валерій Чалий.

Як повідомлялося, протягом учорашнього дня ворог концентрував свої провокаційні зусилля переважно на маріупольському та донецькому напрямках. Зокрема, з мінометів, гранатометів та озброєння БМП окупанти обстріляли Широкине, Красногорівку і Водяне. З мінометів ворог вів вогонь по Луганському, а з великокаліберних кулеметів – по Опитному. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: