Заступник генпрокурора назвав загибель Шеремета замахом на свободу слова

Заступник генпрокурора назвав загибель Шеремета замахом на свободу слова
umoloda.kiev.ua

Це, безумовно, замах на свободу слова в Україні та спроба залякати тих, хто не боїться в очі казати правду, вважає Холодницький

Заступник генерального прокурора - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький вважає загибель журналіста Павла Шеремета замахом на свободу слова. Про це він написав у Facebook.

«Це, безумовно, замах на свободу слова в Україні та спроба залякати тих, хто не боїться в очі казати правду», - написав Холодницький. Він упевнений, що правоохоронні органи докладуть усіх зусиль для розкриття цього злочину та покарання вбивць. Я особисто знав Павла як патріота України та Білорусі. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого», - додав Холодницький.

Як повідомлялось, Шеремет загинув сьогодні вранці у центрі Києві внаслідок вибуху автомобіля. Автомобіль належав керівнику видання «Українська правда» Олені Притулі, але її в машині не було. Поліція попередньо кваліфікує вибух автомобіля як умисне вбивство. Шеремет останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», був ведучим на радіо «Вести».

h

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: