Затримано екс-директора Дніпропетровського облавтодору

Затримано екс-директора Дніпропетровського облавтодору

Екс-директора ДП «Дніпропетровський облавтодор» підозрюють у розтраті майже 10 млн грн бюджетних коштів, які мали піти на ремонт доріг в області

У п'ятницю, 15 липня, слідчі прокуратури Дніпропетровської області спільно з працівниками Національної поліції України затримали екс-директора ДП «Дніпропетровський облавтодор», якого підозрюють у розтраті майже 10 млн грн бюджетних коштів.
Як повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області, затримання відбулося в під час повернення екс-чиновника з Польщі.
«Так, ця особа, на посаді директора підприємства протягом 2013 року, припустилася розтрати державних коштів на суму близько 10 млн грн, які мали піти на ремонт доріг у Дніпропетровській області», - інформують в прокуратурі.
Екс-директору Дніпропетровського облавтодору інкримінується розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України). Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.
Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
У прокуратурі не називають ім'я затриманого, однак з відкритих джерел відомо, що в 2013 році директором ДП «Дніпропетровський облавтодор» був Андрій Костюченко, пише Інтерфакс-Україна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: