Зекономив на політтехнологах: Зеленський запропонував українцям написати йому передвиборчу програму

Зекономив на політтехнологах: Зеленський запропонував українцям написати йому передвиборчу програму

Зеленський: Напиши, будь ласка, п’ять головних проблем України, які турбують саме тебе

Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський заявив, що не має передвиборчої програми і запропонував громадянам допомогти йому її скласти. Таку пропозицію він озвучив у новому відеоролику, який виклав у себе не сторінці у Facebook.

«Мені здається, старі політики живуть за простим принципом: ні у кого нічого не запитали, багато чого пообіцяли і нічого не зробили. Я діятиму інакше. Ми напишемо мою програму разом з людьми, з усією Україною, знайдемо шляхи вирішення усіх проблем разом та втілемо рішення», - зазначив він.

«Отже, крок номер один: напиши, будь ласка, п’ять головних проблем України, які турбують саме тебе. Будь ласка. Почнемо з цього», - додав Зеленський.

Чимало користувачів інтернету перераховують п’ять проблем просто у коментарях. Втім, існує й інша можливість висловитися, яка передбачає анонімність. У коментарі до власного допису Зеленський розмістив лінк на сайт своєї команди, де можна обрати з переліку проблем України п’ять на власний розсуд чи дописати інші проблеми, яких немає у переліку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: