Жахлива ДТП на Чернігівщині: потяг протаранив авто, загинула жінка

Жахлива ДТП на Чернігівщині: потяг протаранив авто, загинула жінка

Поліцейські встановили, що водій іномарки, що рухалася в напрямку Ніжина, порушив вимоги знаку «проїзд без зупинки заборонено»

У Чернігівській області вантажний потяг врізався в автомобіль, через що одна людина загинула, ще одна зазнала травм.

Про це повідомляє у Facebook прес-служба поліції Чернігівщини.

Інцидент cтався 1 липня близько 08:20 між селами Хвилівка та Крапивне Ніжинського району на залізничному переїзді «Ніжин-Лосинівка». Вантажний потяг сполученням Прилуки - Ніжин протаранив автомобіль Hyundai Santa Fe.

Поліцейські встановили, що водій іномарки, що рухалася в напрямку Ніжина, порушив вимоги знаку «проїзд без зупинки заборонено» та не переконався у відсутності перешкод, через що сталося зіткнення з потягом.


Внаслідок аварії 55-річна пасажирка автомобіля загинула на місці, 56-річний водій зазнав тілесних ушкоджень. Його госпіталізували до травматології ніжинської лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, якщо воно спричинило смерть потерпілого чи тяжке тілесне ушкодження). Водію загрожує від трьох до восьми років позбавленням волі з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: