Жителі окупованого Криму не вірять у політичні переслідування на півострові

Жителі окупованого Криму не вірять у політичні переслідування на півострові

Жителі півострова вірять пропаганді на російському ТБ

В анексованому Криму немає альтернативи російському телебаченню, тому жителі півострова вірять пропаганді і навіть заперечують факти політичних переслідувань. Таку думку в ефірі Радіо Крим.Реалії висловив друг сім'ї політв'язня Алі Асанова Абмеджит Сулейманов.
«У Росії є невелика купка людей, які розуміють, що робиться на російському телебаченню, що там іде одна брехня і в усьому в них винні європейці чи американці. Іншої думки практично немає», – сказав він.
Інший співрозмовник програми – односельчанин політв'язня Алі Асанова Ібраїм Османов – сказав, що телебачення часто провокує «ненависть» до кримських татар, у яку вірять багато кримчан.
«Швидко дуже вони це приймають і бачать ворогів у кримських татар. Мені дуже шкода російський народ, який дуже вірить усім небилицям. Чесно кажучи, мені соромно за них», – підкреслив він.
А житель Криму Олексій, який зателефонував у студію, заявив, що не вірить у наявність політичних в'язнів, інформацію про це він назвав пропагандою.
Нагадаємо, Мустафа Джемілєв на початку травня опублікував список кримських татар-політв'язнів. За його даними, в СІЗО на території окупованого Росією Криму утримують 14 кримських татар. Багатьох із них судять у Криму у зв'язку з подіями 2014 року, які відбувались під кримським парламентом до анексії півострова Росією.
В ніч на 25 травня зник кримськотатарський активіст Ервін Ібрагімов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: