Жителі окупованого Криму знову залишилися без світла

Жителі окупованого Криму знову залишилися без світла

Без електрики сидять понад півтори тисячі осіб

В анексованому Росією Криму тривають проблеми з електропостачанням, йдеться у повідомленні Міністерства енергетики Російської Федерації.

«15 серпня з 12:47 по сьогоднішній день через несприятливі погодні умови (дощ, гроза) на території Криму відбуваються масові аварійні відключення в розподільних мережах 6-10 кВ», - поінформували в Міненерго Росії.

Через негоду відключено 13 повітряних ліній 6-10 кВ і 62 трансформаторні підстанції. Напередодні, 15 серпня, без електропостачання залишились 53 населених пункти, близько 9 тисяч 50 осіб. На сьогоднішній день без світла залишаються 19 населених пунктів, близько 1 тисячі 600 осіб.

«У зонах відповідальності територіальних мережевих організацій відключених споживачів немає, резервні джерела постачання електроенергією не використовувалися. Тривають аварійно-відновлювальні роботи. Ситуація перебуває на особливому контролі у заступника Міністра енергетики РФ Андрія Черезова до повного завершення аварійно-відновлювальних робіт», - заявили російські енергетики.

Як повідомлялося, в Криму вдень, 28 липня, пропала електрика. Зокрема, були знеструмлені такі великі міста як: Ялта, Сімферополь, Феодосія, Судак і Керч. Причиною аварійного відключення ліній електропередач, через яке на всій території Криму зникло світло, стала «аномально висока» температура повітря у Краснодарському краї, повідомили в Міністерстві енергетики РФ.

Нагадаємо, РФ енергетики Кубані через складну ситуацію з енергопостачанням окупованого Кримського півострова ввели графік тимчасового відключення світла в трьох містах та п'яти районах Кубані.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: