«Жити стало краще»: у Кремлі придумали план розповідати росіянам позитивні новини про владу

«Жити стало краще»: у Кремлі придумали план розповідати росіянам позитивні новини про владу

Також у адміністрації Путіна задумалися над створенням стратегії по інтернет-просуванню виборів президента

Такий план в адміністрації президента придумали для того, щоб вибори глави держави, в яких, як передбачається, візьме участь Володимир Путін, не проходили в «депресивної обстановці». Один з чинників такого стану росіян - економічна ситуація в країні.

За словами джерел «Бі-бі-сі», перший заступник голови адміністрації президента Сергій Кирієнко вже попросив федеральні органи влади надати в адміністрацію президента інформацію, яку можна використовувати для демонстрації поліпшення життя.

Крім міністерств та інших органів влади, відповідне прохання адміністрація президента РФ направило в різні компанії промислової, транспортної і енергетичної галузей. За словами джерел «Бі-бі-сі», мова йде про десятки підприємств. Отримавши від них інформацію про позитивні результати проектів, які підтримувала держава, Кремль збирається просувати їх через лояльні і державні ЗМІ.

При цьому в АП можуть не обмежитися створенням «позитивного порядку». У серпні РБК повідомляло, що в Кремлі задумалися над створенням стратегії по інтернет-просуванню виборів президента. Головним претендентом на її реалізацію може стати Mail.Ru Group.

.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: