Журналіст Невзоров розказав, хто наклав на Росію найтяжчі санкції

Журналіст Невзоров розказав, хто наклав на Росію найтяжчі санкції

Невзоров зазначив, що Росія зробила сама із собою, це самобичування

Російський журналіст Олександр Невзоров в інтерв'ю «Главкому» розповів, що санкції, під якими стогне Росія є самосанкціями, які Росія застосувала сама до себе.

«Жодних санкцій щодо Росії з боку Європи і Америки не існує. Є санкції щодо групи осіб, які особливо себе скомпрометували: йдеться як про приватних осіб, так і про чиновників. Також є санкції щодо деяких підприємців, які з точки зору Європи замішані в усіляких непорядних справах, у тому числі в розпалюванні воєн», - пояснив Невзоров.

Він підкреслив, що тяжкість санкцій, під якими стогне Росія, які руйнують залишки російської економіки, є самосанкціями, які Росія застосувала сама до себе.

«Зараз я їду з Петрограда (Санкт-Петербурга) по країні і не бачу жодної людини, якої б ці санкції, запроваджені Європою і Америкою, якось стосувалися. У Росії таких людей немає… Тобто вони, санкції, були так застосовані, аби не зачепити населення. Вся ця фальшивка в магазинах, жахливі продукти, зубожіння, ціни, які злетіли буквально на все, – це наслідок того, що Росія зробила сама із собою, це самобичування», - зазначив журналіст.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: