Журналістка Юлія Латиніна виїхала з Росії

Журналістка Юлія Латиніна виїхала з Росії

До такого кроку вона вдалася після підпалу її автівки

Журналістка Юлія Латиніна в ефірі своєї передачі на «Ехо Москви» повідомила, що покинула Росію. Про це повідомляє varlamov.ru.

За її словами, до такого кроку вона вдалася після того, як невідомі скоїли напад на її будинок в Підмосков'ї і ймовірно спалили її машину.

«Я перебуваю на «Скайпі» за кордоном, мої батьки теж за кордоном. Навряд чи я збираюся найближчим часом до Росії <...> Машина була стара, машина була незастрахована. Розумієте, мені шкода не машини, мені досить страшно, я ось весь час була хиханьки-хаханьки, а мені страшно те, що люди, які це зробили, були готові до людських жертв, тому що вона могла спалахнути в той момент, коли в ній хтось сидів <...> Я не знаю , знали про це палії чи ні, вдома були тільки батьки <...> І ось страшно, що машина стояла поруч з дерев'яним будинком, а батькові 79 років, він кинувся її гасити, у неї міг вибухнути бензобак, він не вибухнув тільки тому що він був неповний. Якби він її не гасив, вона б спалила будинок, тому що полум'я било на чотири метри. Тобто ось мене лякає, що люди, які це підпалювали, вони розуміли, що в результаті можуть статися трупи і їх це не хвилювало», - розказала вона.

Як повідомлялося, журналістка російської радіостанції «Ехо Москви» Юлія Латиніна повідомила, що у неї згоріла машина. Вона упевнена, що причиною загоряння став підпал.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: