ЗМІ: Бойовики на Донбасі вирішили «убити» український мобільний зв'язок в регіоні

ЗМІ: Бойовики на Донбасі вирішили «убити» український мобільний зв'язок в регіоні

Окупанти слідом за «Київстаром» намагаються позбутися операторів Vodafone i Lifecell.

Так звана влада самопроголошеної «ДНР» робить максимум для того, щоб порвати усі зв'язки з Україною. Про це пише журнал журналіст Стас Долгов у виданні donbassUA.

«Ще один удар - мобільний зв'язок. «Київстар» окупанти вже відрубали, запустивши на потужностях компанії свого оператора - «Фенікс». В Україні цей мобільний окупант не вхожий. Говорити по «Феніксу» поки можна лише в межах «республіки». Іноді, правда, він пробивається в РФ», пише видання.

Тепер же в «ДНР» заявили, що мають намір знищити Vodafone і Lifecell, які так-сяк продовжують працювати на окупованих територіях.

«Державні оператори зможуть замінити українських, якщо ті не пройдуть ліцензування. Вони будуть працювати в юрисдикції Донецької Народної Республіки», - повідомив т.зв. «Міністр зв'язку «ДНР» Віктор Яценко.

«В «ДНР» вже знищені всі українські ЗМІ. Газети і канали, які виходять і віщають в «республіці» - це суцільно пропагандистські ресурси. Перші шпальти друкованих видань, як правило, займає фото ватажка «ДНР» Олександра Захарченка і розповідь про чергові світлі перспективи фейкової освіти. У тому ж ключі віщають телеканали, які працюють на «віджатих» ресурсах, - ідеться в статті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: