ЗМІ: «Найгірший губернатор» заперечує чутки про його призначення міністром АПК

ЗМІ: «Найгірший губернатор» заперечує чутки про його призначення міністром АПК
Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч

Губернатор Чернігівщини Валерій Куліч в липні цього року посів останнє місце у «Рейтингу губернаторів», яке регулярно проводить видання «Ділова столиця», набравши «мінус 60 балів»

Голова Чернігівської ОДА Валерій Куліч заперечує чутки про нібито швидке призначення його Міністром агропромислового комплексу та продовольства України. Про це AgroPortal.ua повідомило джерело у Верховній Раді України, а також кілька учасників ринку.

Зокрема, мова йде про те, що кандидатуру Чернігівського губернатора лобіює Блок Петра Порошенка.

У телефонній розмові з кореспондентом AgroPortal.ua Валерій Куліч не підтвердив цю інформацію, зазначивши, що йому ніхто нічого не пропонував.

«Подібна пропозиція мені не надходила, а говорити можуть багато про що», — констатував він.

Як відомо, вже більше двох місяців в неоплачуваній відпустці перебуває колишній Міністр сільського господарства Тарас Кутовий, який подав у відставку ще в липні, а обов'язки міністра виконує перший заступник міністра Максим Мартинюк.

Губернатор Чернігівщини Валерій Куліч в липні цього року посів останнє місце у «Рейтингу губернаторів», яке регулярно проводить видання «Ділова столиця», набравши «мінус 60 балів». Його область, за даними видання, «показала цілий ряд поганих результатів». Зокрема, вона «увійшла в двійку гірших за обсягом виконаних будівельних робіт на душу населення і по динаміці народжуваності, в трійку найгірших - по динаміці промисловості і роздрібної торгівлі, а також по середньомісячній зарплаті і за часткою працівників, які отримують зарплату не вище мінімальної».

Промислове виробництво на Чернігівщині, за інформацією рейтингу, «впало за півріччя на 3,5%, а за підсумками семи місяців - на 3,9% порівняно з аналогічним періодом минулого року, що означає найгірший результат серед всіх мирних регіонів», повідомляє «Ділова столиця».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: