ЗМІ оприлюднили фрагменти «плівок НАБУ» з пропозицією хабара для Супрун

ЗМІ оприлюднили фрагменти «плівок НАБУ» з пропозицією хабара для Супрун
В.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун

Супрун підігравала корупціонерам, а в цей час у її кабінеті і під час інших переговорів велася зйомка

Виконувачці обов'язків міністра охорони здоров'я Уляні Супрун пропонували хабар за надання мамографа від міжнародних донорів в міську лікарню Вишневого (Київська область).

Оперативне відео Національного антикорупційного бюро отримало ТСН.

Як зазначається, Супрун підігравала корупціонерам, а в цей час у її кабінеті і під час інших переговорів (у кав'ярні, в машині) велася зйомка. В.о. міністра ще взимку обмовилася, що їй, у неї в кабінеті, пропонував хабара помічник Олега Ляшка і глава радикалів Києво-Святошинського району Олександр Богачов.

Помічник депутата каже, що Супрун, мовляв, сама  жалілася  на брак власного житла, а він розчулився.

«Я людина чуйна і не міг не відгукнутися, що я просто, щоб допомогти, покращити умови і за це виходить мене хочуть судити», - цитує видання Богачова.

Відео зафіксувало також ймовірно мера міста - Іллю Дікова. Він розповідає про схеми, як Супрун може легалізувати квартиру в декларації. Йшлося про квартиру в ЖК «Акварелі 2», що на околиці Вишневого.

Саме цей забудовник присутній в кабінеті керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького на записах негласної прослушки НАБУ та ГПУ.

Згідно з легендою, квартиру повинні були записати на помічника Супрун. Диков навіть супроводжує його, щоб показати житло. Згодом у НАБУ склали повідомлення про підозру, але прокурори САП ніяк її не погодять.

Сама ж Уляна Cупрун та її помічник, на якого й оформляли квартиру, обіцяють прокоментувати цю історію згодом.

Нагадаємо, 4 квітня НАБУ на своєму YouTube-каналі оприлюднило фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій щодо керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Скарга НАБУ ґрунтується на розмовах Холодницького, які стосуються кримінальних проваджень щодо народного депутата від «Народного фронту» Георгія Логвинського, мера Одеси Генадія Труханова, колишньої голови НАЗК Наталії Корчак, власника агрохолдинку UkrLandFarming Олега Бахматюка та помічника Олега Ляшка.

Читайте також: 

Акваріумгейт. Як топлять Холодницького

Антикорупційний Камеді Клаб. Як Холодницький та Ситник повеселили депутатів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: