ЗМІ розкрили подробиці нездійсненого будівництва Trump Tower у Москві

ЗМІ розкрили подробиці нездійсненого будівництва Trump Tower у Москві

Trump World Tower Moscow повинна була вмістити в собі близько 250 люксових кооперативних квартир

Так і не втілений у життя проект Trump Tower передбачав будівництво в центрі Москви висотки з готельною і комерційною нерухомістю преміум-класу, а також фітнес-і спа-центром під брендом Іванки Трамп. Про це пише CNN, у розпорядженні якого опинився лист Trump Organization щодо можливої угоди.

Документ складається з 17 сторінок і датований жовтнем 2015 року.

Згідно з проектом, будівля мала називатися Trump World Tower Moscow. Вона повинна була вмістити в собі близько 250 люксових кооперативних квартир, 15 поверхів готельних номерів преміум-класу, а також приміщення для комерційної нерухомості та офісів.

Trump Organization передбачала взяти під свій контроль управління та утримання висотки.

Потенційна вартість проекту в документі не вказується. Однак в ньому сказано, що головною умовою будівництва була відмова від відповідальності за фінансування проекту.

Документ супроводжується копією електронного листа від американського бізнесмена російського походження Фелікса Сартера до особистого адвоката Трампа Майкла Коена. «Давайте втілимо це в життя і побудуємо Trump Moscow. І, можливо, закріпимо відносини між країнами, показавши всім, що комерція і бізнес набагато кращі і більш корисні, ніж політика. Це повинно бути також і порядком денним Путіна, і ми допоможемо йому погодитися з цим. Допомагати миру в усьому світі і заробляти гроші - я б сказав, що це велика мета в житті для нас, якої варто дотримуватися», - йдеться в листі.

Вперше про будівництво Trump Tower в Москві стало відомо з публікації The Washington Post. За даними видання, цей проект обговорювався, коли Трамп вів свою передвиборчу кампанію - в період з кінця 2015-го до початку 2016-го року.

Видання повідомило, що Коен звертався до прес-секретаря російського президента Дмитра Пєскова з проханням про допомогу в реалізації проекту будівництва хмарочоса Trump Tower в Москві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: