ЗМІ розвідали, чим Порошенко на наступних виборах замінить гасло «Життя по-новому»

ЗМІ розвідали, чим Порошенко на наступних виборах замінить гасло «Життя по-новому»
Петро Порошенко

Тепер глава держави буде переконувати народ, что Україна вступить у ЄС

У президента вже є напрацювання, як переобратись на другий строк.  Цей план Порошенко уже озвучив своєму найближчому оточенню на нараді в АП, пише видання «Українська правда» із посиланням на власні джерела в АП.

«В основному він сам все готує, але десь консультувався з Костянтином Єлісєєвим (заступник глави АП – Ред.) і Павлом Клімкіним. Коли ми слухали ці завдання, вони здавалися цілком реальними. Згадайте, ще минулого року ніхто не вірив, що буде безвіз. Але він є. Порошенко вірить, що й вступ в ЄС – реальний», – сказав один із співрозмовників видання.

Водночас він не погодився розповісти інші деталі, але додав, що за планом Порошенка подавати заявку до ЄС можна буде ще до закінчення його другої каденції. Якщо вона, звичайно, буде.

«У вересні президент має намір звернутися із посланням до депутатів парламенту. Текст цього звернення ще пишеться, і про його зміст в оточенні Порошенка говорять дуже неохоче. Однак дещо таки вдалося з'ясувати», - пише видання.

Як розповіли УП співрозмовники в команді президента, головним меседжем, з яким президент вийде восени, і який, по суті, стане негласним стартом його кампанії, буде оголошення курсу на вступ до ЄС.

Нагадаємо, на дострокових виборах у 2014-му, кампанія Порошенка будувалась на гаслі «Життя по-новому», та обіцянці швидко припинити війну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: