ЗМІ: Стенограма доповіді представника АМКУ спростовує заяву «Остхем»

ЗМІ: Стенограма доповіді представника АМКУ спростовує заяву «Остхем»

У рішенні АМКУ зазначено, що на всіх учасників групи компаній «Остхем» буде накладено штраф в розмірі до 10% доходу виручки суспільства від реалізації товарів за 2016 рік

Всеукраїнська Аграрна Рада опублікувала аудіозапис і стенограму виступу у Верховній Раді директора департаменту досліджень і розслідувань ринків виробничої сфери, фармацевтики і рітейлу АМКУ Ігоря Кустовського.

Ці записи спростовують заяви «Остхем» про те, що АМКУ нібито не визнавав факту зловживання компанією монопольним становищем на ринку азотних добрив .

Зокрема, під час виступу в парламенті пан Кустовський заявив, що в попередніх висновках АМКУ були встановлені порушення суб'єктами господарювання ПрАТ «Азот», «Сєвєродонецьке об'єднання Азот», ВАТ «Рівнеазот» та «НФ Трейдінг Україна» «у вигляді зловживання монопольним домінантним становищем на ринку азотних мінеральних добрив шляхом встановлення таких цін реалізації товару, які неможливо було встановити за умов існування конкуренції».

«У рішенні також зазначено, що на всіх учасників групи компаній «Остхем» буде накладено штраф в розмірі до 10% доходу виручки суспільства від реалізації товарів за 2016 рік», - заявив представник АМКУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: