ЗМІ: Тіллерсон може дострокове залишити посаду держсекретаря США

ЗМІ: Тіллерсон може дострокове залишити посаду держсекретаря США
Державний секретар Рекс Тіллерсон

За інформацією американських ЗМІ, у Тіллерсона зростають сумніви щодо президента Трампа

Державний секретар Рекс Тіллерсон висловлює зростаюче розчарування в адміністрації президента США Дональда Трампа і може достроково піти у відставку зі своєї посади.

Про це повідомляє The Hill з посиланням на доповідь CNN.

Відзначається, що колишній генеральний директор ExxonMobil сказав, що Тіллерсон залишиться главою дипломатії США до кінця року. Однак кілька анонімних джерел повідомили CNN у вихідні, що він може піти раніше.

У доповіді сказано, що джерела, «знайомі з розмовами держсекретаря з друзями за межами Вашингтону», вважають, що у Тіллерсона зростають сумніви щодо президента Трампа.

Держсекретар США, як повідомляється, погодився з критиками Трампа, які заявили, що це непрофесійно, коли президент накидається на генерального прокурора Джеффа Сешнса, бо той відмовився від розслідування втручання Росії в президентські вибори 2016 року.

Нагадаємо, нещодавно газета The Washington Post з посиланням на джерела в спецслужбах повідомила про деталі розмов між генеральним прокурором США Джеффом Сешнсом і послом Росії Сергієм Кисляком. За твердженням видання, під час передвиборної кампанії вони обговорювали позицію Трампа по відношенню до Росії, санкції і можливий розвиток двосторонніх відносин.

Під час слухань у Сенаті сам Сешнс факт проведення таких переговорів незмінно заперечував.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: