ЗМІ: віце-прем'єр Розенко живе в незадекларованому будинку за 5 млн грн

ЗМІ: віце-прем'єр Розенко живе в незадекларованому будинку за 5 млн грн
Фото Страна

Офіційно акт купівлі-продажу в 2009 році оформлений на матір чиновника

Павло Розенко, колишній міністр соціальної політики, а зараз заступник прем'єра Гройсмана, - за документами людина небагата. Разом з дружиною за минулий рік вони заробили 160 тис. грн. При цьому в декларації чиновника немає жодного нерухомого майна. Насправді ж виявилося, що Розенко з сім'єю живе в солідному особняку в передмісті Києва, пише «Страна».

1_05

Будинок віце-прем'єр-міністра знаходиться в 20 км від столиці, в Броварському районі. У селищі Глеваха, що поруч зі спальним районом Троєщина, стоїть його триповерховий котедж. На території близько 12 соток також розташований гараж на два авто і гостьовий будиночок зі зрубу. Такі маєтку в селі коштують близько 5 млн. грн.

 

3_04

Офіційно акт купівлі-продажу в 2009 році оформлений на матір чиновника - Валентину Василівну Розенко. Про це свідчить виписка з реєстру прав на нерухоме майно.

 

4_03

При цьому дочка віце-прем'єра Анастасія, яка в цьому році закінчила школу, публікує на своїй сторінці «Вконтакте» знімки з дому з геолокації с. Погреби (точка на карті, де зроблено фото).

 

080a3844f1bf05573894b0d75c6e7656

Однак у податковій декларації Павла Розенка за 2015 рік суцільні прочерки в графі майна. Судячи з фінансової звітності ні у нього, ні у членів його сім'ї немає ні квартири, ні землі, ні заміського будинку. Відображений лише його особистий автомобіль - Toyota Highlander за 1,5 млн грн (ціна нового джипа у офіційного дилера).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: