З’явилися нові подробиці справи щодо вбивства українки в Польщі

З’явилися нові подробиці справи щодо вбивства українки в Польщі
Польська поліція

Попередньо жертва ідентифікована як 26-річна Тетяна Остапчук

Розслідування всіх обставин убивства 26-річної українки в Люблінському воєводстві Республіки Польща триває. Тіло жінки з ознаками насильницької смерті, як відомо, було виявлене 18 червня ц. р. в водоймі біля м. Грубєшув. Окружна прокуратура Замостя порушила за цим фактом кримінальну справу, а всі обставини цієї справи, на особливому контролі Генерального консула України в Любліні Василя Павлюка.

Він повідомив «Волинській газеті» нові та дуже суттєві обставини справи.

Польські прокурори офіційно сповістили, що попередньо виявлена жертва є громадянкою України, можливо, це 26-річна Тетяна Остапчук. Проблема в тому, що її паспорт був знищений у вогні. Саме чоловік цієї жінки й звертався в Генконсульство України в Любліні з проханням допомогти знайти її.

«Представники польської прокуратури також нас сповістили, що ними спільно з місцевою поліцією вже затримано двох громадян України, які підозрюються у вбивстві, – деталізував консул. – Одного з них заарештовано в м. Замость, другого – в м. Грубєшув. Третій підозрюваний українець – у розшуку, тож запит на його затримання подано й українській стороні».

Тіло жінки, яку наразі ідентифікують як Тетяна Остапчук, наразі перебуває в морзі судмедекспертизи в м. Люблін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: