З’явилося фото ймовірного нападника на готель у Хургаді

З’явилося фото ймовірного нападника на готель у Хургаді
Готель Sunny Days El Palacio Resort в Хургаді, де стався напад на туристів
Фото: Тетяна Зайченко, «Главком»

Чоловіку на вигляд 25 років

Нападнику на готель  в єгипетському місті Хургада на вигляд 25 років, він високого зросту, одягнений у джинси і чорну сорочку-поло.

Про це агентству Аssociated Press повідомили джерела в правоохоронних органах.

Зараз в Хургаді посилені заходи безпеки, поліція отримала розпорядження провести перевірку всіх жителів, особливо непрацюючих, але таких, що проживають у місті. Правоохоронці вилучили записи з камер відеоспостереження, розташованих в районі нападу на туристів, і мають намір ретельно їх вивчити.

Водночас місцеві жителі і туристи опублікували фото ймовірного нападника на готель. Як видно зі світлини, він схожий на описаного Аssociated Press нападника.

1_14

Прем'єр-міністр Єгипту Шериф Ісмаїл і глава МВС Магді Абдель Гафар взяли на контроль розслідування. Зокрема, єгипетський прем'єр доручив надати максимальну увагу постраждалим, а також знайти всіх причетних до нападу.

Нагадаємо, сьогодні стався напад на готель в Хургаді. Спочатку повідомлялося, що загинули двоє туристів, імовірно з України, ще четверо отримали поранення. Згодом в посольстві України у Єгипті заперечили загибель українців.

Двоє загиблих виявилися громадянками Німеччини.

Нападник був затриманий.

В генконсульстві Росії у Хургаді заявили, що жертвою нападника стала росіянка, якка поранена і госпіталізована. Також крім неї було поранено п'ятеро туристів з Німеччини. 

В інтернеті також з'явилися фото та відео з місця нападу зловмисника з ножем на туристів у Єгипті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: