Кличко проїхався лінією швидкісного трамваю

Кличко проїхався лінією швидкісного трамваю

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як курсує новий польський трамвай, який нещодавно вийшов на лінію швидкісного трамваю у столиці

Кличко купив квиток і сів у трамвай на площі Перемоги. Він поспілкувався з пасажирами, дізнався про їхні враження від нового трамваю та запевнив, що міська влада сьогодні робить усе, аби й надалі оновлювати рухомий склад громадського транспорту столиці.

«Ми робимо все, щоб у Києві було якомога більше сучасного, комфортного громадського транспорту. Ми закуповуємо нові тролейбуси, за допомогою уряду Японії модернізували 120 вагонів метро. Наше завдання – поступово оновити весь рухомий склад громадського транспорту Києва», – цитує Кличка його прес-служба.

Новий трамвай польського виробництва PESA пройшов необхідну сертифікацію в Україні та ходові випробування і вже курсує на маршруті №3 Борщагівської лінії швидкісного трамваю.

Віталій Кличко вийшов на станції «Героїв Севастополя» та оглянув нові ліфти для людей з особливими потребами, які зараз встановлюють на станції і незабаром введуть в експлуатацію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: