На Банковій збираються гасити пожежу? Фоторепортаж з акції протесту під НБУ

На Банковій збираються гасити пожежу? Фоторепортаж з акції протесту під НБУ
Фото: Станіслав Груздєв

Біля Нацбанку сьогодні знову зібралися мітингувальники з вимогами про відставку глави Нацбанку

У п’ятницю, 25 листопада, в урядовому кварталі знову зібралися мітингувальники, яких організатори спрямували до Національного банку України. Люди тримають у руках прапори партій «За життя» і «5.10». Мітинг відбувається спокійно. Частину вулиці Інститутської знову перекрито, але металошукачів, які було встановлено минулого тижня, вже немає.

Кількість людей удвічі менша, ніж була минулого тижня. Групи зранку традиційно формуються біля станцій метро «Хрещатик» та «Майдан Незалежності», потім їх ведуть на Інститутську, де протест триває зазвичай до обіду. Причому, як стверджує кореспондент «Главкома», хлопці в помаранчевих жилетах уважно слідкують, щоб ніхто раніше означеного часу не пішов з акції протесту.

Поруч із мітингувальниками та вулицею Банковою чергує пожежна машина.

Нагадаємо, акції біля Нацбанку тривають з 15 листопада. 21 листопада біля будівлі НБУ зібралося лише кілька десятків мітингувальників. 23 листопада їх вдалося зібрати близько 400 осіб.

Мітингувальники висунули вимоги – справедливі тарифи на житлово-комунальні послуги, зниження курсу долара і відставка голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Дивіться також матеріал «Главкома»«Третій день акцій під НБУ: мітингувальників лякають мінами у туалетах (ФОТОРЕПОРТАЖ)»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: