На Луганщині 61-річний чоловік підпалив три будинки, а потім застрелився

На Луганщині 61-річний чоловік підпалив три будинки, а потім застрелився

У Троїцькому районі, що на Луганщині, неприязні відносини із сусідами призвели до страшної трагедії

Підпал трьох житлових будинків та самогубство 61-річного мешканця Троїцького району – до таких страшних та трагічних наслідків призвели 20-річні неприязні стосунки із сусідами. Про це інформує речник поліції Луганщини Тетяна Погукай.

«Сьогодні, 5 травня, до чергової частини Троїцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Центральній у с. Лантратівка Троїцького району трапилося загоряння трьох житлових будинків.

Керівництво Троїцької поліції та співробітники слідчо-оперативної групи, які негайно виїхали на місце події встановили, що 61-річний місцевий мешканець з мисливською рушницею «Сайга» прийшов до сусідів. І в одному і в другому будинках, де мешкають 32-річний чоловік із родиною та 58-річний чоловік, побачивши свого сусіда в неадекватному стані та ще й із рушницею у руках, не стали чинити йому опір, а вибігли з житлових приміщень», - написала на Фейсбуці Тетяна Погукай.

Вона також зазначила, що обливши бензином приміщення сусідів та підпаливши їх, чоловік вийшов на вулицю, здійснив два постріли вгору та пішов до свого власного будинку.

«Підпаливши і власний будинок, чоловік із рушницею пішов у невідомому напрямку.

Для забезпечення охорони місця події, оточення території можливого місця знаходження та пошуки чоловіка із рушницею були задіяні практичні усі працівники відділу поліції.

Під час пошуків на відстані 300 метрів від вулиці Центральна, в чагарниках на пустирі, «палія» було знайдено мертвим. Він покінчив життя самогубством, здійснивши постріл з рушниці собі в голову. Поруч з ним було виявлено його рушницю та стріляну гільзу», - повідомила деталі трагедії речник поліції Луганщини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: