Волонтери написали листи заможним чиновникам із пропозицією допомогти армії

Волонтери написали листи заможним чиновникам із пропозицією допомогти армії
Волонтери

Сьогодні відбулась акція «Е-десятина» – волонтери разом з ветеранами АТО надіслали листи-звернення до народних депутатів, міністрів та мерів міст із пропозицією пожертвувати на потреби армії частину задекларованих ними статків

У своїх зверненнях волонтери та ветерани АТО (Віталій Дейнега, засновник «Повернись живим»; Роман Синицинк, співзасновник «Народний тил»; Евген Турчак, демоб. 95-ї ОДШБр, голова Київської міської спілки ветеранів АТО Деснянського району м. Києва; Леонід Остальцев, демоб. 30-ї ОМБр, засновник Pizza Veterano) запропонували посадовцям допомогти армії, віддавши частку готівкових коштів, або ж «пожертвувавши» одну з коштовних речей, що фігурує в оприлюднених е-деклараціях можновладців, оскільки за давньою українською традицією прийнято жертвувати 10% від своїх доходів на добрі справи. 

«Для старту ми відправимо десять листів таким е-декларантам: депутатам від БПП Ігорю Кононенку та Богдану Дубневичу, представнику «Народного фронту» Ігорю Котвіцькому, лідеру «Радикальної партії» Олегу Ляшку, депутату Опозиційного блоку Нестору Шуфричу, представнику групи «Відродження» Віталію Хомутинніку і Олесю Довгому з групи «Воля народу», безфракційному Сергію Таруті, а також міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і міському голові Харкова Генадію Кернесу», – повідомили волонтери та ветерани АТО.

Учасники акції наголосили, що мають намір скерувати листи всім посадовцям, які «засвітили» у е-деклараціях значні статки, відповіді будуть публікувати на сторінці фонду «Повернись живим» у Facebook, яку читає 427 000 небайдужих українців та провідні ЗМІ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: