Як Деканоїдзе керувала Нацполіцією. Фотогалерея

Як Деканоїдзе керувала Нацполіцією. Фотогалерея
Хатія Деканоїдзе

Що Хатія Деканоїдзе встигла зробити на посаді глави Національної поліції

Глава Національної поліції Хатія Деканоїдзе подала у відставку. Про це стало відомо 14 листопада 2016 року. Її обов’язки тимчасово виконуватиме перший заступник Вадим Троян.

На посаді глава Національної поліції Деканоїдзе пробула з 4 листопада 2015 року. Перед тим як очолити Нацполіцію була радником глави МВС Арсена Авакова.

Конкретних причин свого звільнення Деканоїдзе на назвала. Але дала зрозуміти, що на неї тиснули та не давали працювати незалежно. Хатія також висловила думку, що Вадим Троян не є незалежної фігурою та не може очолити Національну поліцію України.

За рік, який Деканоїдзе очолювала Національну поліцію, у всіх областях України стартувала робота нових поліцейських. Хоча треба відзначити, що ці поліцейські не завжди були по-справжньому новими. У багатьох регіонах країни до нової поліції потрапило багато старих міліціонерів, який пройшли сумнівну переатестацію.

Також Деканоїдзе разом з Арсеном Аваковим лобіювала закупівлю для поліції гібридних позашляховиків Mitsubishi Outlander PHEV. Це машини, котрі здатні їздити як на бензині, так й на електричній тязі.

Необхідність закупки таких машин визвала багато питань. Детальніше про це ви можете дізнатися з розслідування «Главкома».

Поки Деканоїдзе керувала поліцією у відомстві сталося декілька резонансних подій: вбивство поліцейських в Дніпрівбивство затриманого на Миколаївщині, погоня зі стріляниною та вбивством за BMW. Про останній інцидент Деканоїдзе розповіла в інтерв’ю «Главкому».

Читайте також матеріал «Главкома»: Відставка Хатії Деканоїдзе: головні факти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: