Як Крим зустрічає туристів. Вражаючі фото з окупованих севастопольских пляжів

Як Крим зустрічає туристів. Вражаючі фото з окупованих севастопольских пляжів

У Севастополі городяни і чиновники живуть в двох непересічних паралельних світах. Мова знову про пляжі

У минулому році діяльність чиновників окупаційного уряду запам'яталася севастопольцям двома знаковими подіями. На диких пляжах городянам заборонили  купатися, а офіційні так відкриті і не були.

Але це ніяк не позначилося на ритмі життя окупованого росіянами приморського міста. І дикі, і міські пляжі були забиті любителями приймати морські ванни.

Схоже, що і в цьому році повториться той же сценарій. Щоб остаточно зняти з себе відповідальність, російська адміністрація вирішила всі міські пляжі здати в оренду приватникам.

Але Федеральна антимонопольна служюа заборонила проведення конкурсу, а нові конкурси провести вже однозначно окупанти не встигнуть. Тому буде як і в минулому році, пляж начебто не відкрито, але за шезлонг 100 рублів, будь ласка, заплати.

Місцеві ЗМІ вирішили перевірити, як ідуть справи, наприклад, на пляжі Мармуровому в Балаклаві.

І найнеприємніше в цій історії те, що і скаржитися мешканцям українського міста тепер нема куди. Пляж офіційно ще не відкритий, так що сміття має повне право лежати там, де йому заманеться, а відпочиваючих на пляжі взагалі бути не повинно... принаймні на думку міської влади.

Джерело: Новини Севастополя


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: