Що спільного між президентами США та України?

Що спільного між президентами США та України?
Фото з відкритих джерел

Трамп і Порошенко мають спільну рису. Вони обоє зі світу бізнесу. Тому у них багато точок дотику. Про це розповів Дмитро Козлов, керівник Лабораторії аналізу особистості Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння під час прес-конференції в прес-центрі Главкома

Особистість Дональда Трампа - це типовий приклад харизматичного популіста, коли слова в рамках передвиборчої кампанії важать не так багато. "Щоправда, його суперечливість в характері і висловлюваннях є новою і неочікуваною. Поява такої особистості як Трамп на політичному олімпі США свідчить про соціальні катаклізми в тій політичній конструкції, яка склалася з 60-х років", - говорить Козлов. 

Трамп - це людина бізнесу. Він прагматик. "Тому Україні, вибудовуючи свої стосунки зі США, треба враховувати цю його особливість. Адже президент України теж зі світу бізнесу. У двох президентів багато точок дотику. Україні треба теж ставати прагматиком", - радить експерт. 

Пропонуємо переглянути запис прес-конференції «Друзі Трампа» за участі Дмитра Козлова, керівник Лабораторії аналізу особистості Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння, який проаналізував персон, яких можна прямо або  потенційно називати друзями президента США, про їхній вплив на новообраного президента, і як це може вплинути на зовнішню політику, зокрема щодо України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: