Вибори до Держдуми РФ: випробування на анексію Криму?

Вибори до Держдуми РФ: випробування на анексію Криму?

Після виборів до парламенту рф в окупованому Криму будуть витискатися не лояльне до окупантів населення

 Після виборів до Держдуми в окупованому Криму буде продовжуватися тиск на нелояльних до російської влади населення. Їх будуть витискати з території Криму. Очікується також заміна місцевого населення на росіян з материка. Політична розправа чекає і конкретно на кримських татар, оскільки вони проігнорували вибори до парламенту окупантів в анексованому Криму.

Про це 19 вересня повідомили Олександр Хара, дипломат, експерт-міжнародник Майдану закордонних справ, Юлія Тищенко, політолог, експерт Українського незалежного центру політичних досліджень під час прес-конференції " Вибори до Держдуми РФ: випробування на анексію Криму?" в прес-центрі Главкома (вул. Шовковична, 8/20).

"Тиск на мешканців Криму буде. Крим перетворюється на військову фортецю. Не лояльного населення немає бути на території військової бази, тому його будуть витискати", -каже Хара. За його словами, сьогодні вже є 15% мешканців Севастополя так звані нові севастопольці, які приїхали з РФ. Цей процес буде продовжено. Окрім того, як зазначає дипломат, буде збільшуватися кількість репресивних органів.

"Ніщо не вказує на те, що тиск на кримських татар,Меджліс послабиться", - говорить Тищенко. За її словами, 29 вересня 2016 року Верховний Суд Росіі має розглядати апеляцію заборони Меджлісу, тобто визнання його терористичною організацією. "Рішення уже прогнозоване не на користь Меджлісу. Але навіть і після цього тиск і репресії на кримських татар будуть посилені",- зауважила Тищенко.

Пропонуємо переглянути прес-конференцію


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: