Андрій Шевченко: У матчі з Хорватією перевіримо, на якому рівні перебуває збірна України

Андрій Шевченко: У матчі з Хорватією перевіримо, на якому рівні перебуває збірна України

Головний тренер збірної України розповів про підготовку команди до матчу проти Хорватії

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підготовку команди до майбутнього відбіркового матчу до чемпіонату світу – 2018 проти Хорватії. «Хорватія – це гарна і сильна команда, яка показує хороший футбол. У суперника є прекрасні виконавці в середині поля, які здорово пресингують, команда добре тримає м'яч і багато забиває. Тим для нас буде цікавіше. Подивимося, на якому рівні ми перебуваємо», – сказав Шевченко.

«Атмосфера в збірній не дає нам хвилюватися. Наше завдання полягає в тому, щоб з першого тренування хлопці почали вникати, а ми проводимо досить теорії, пояснюємо принципи нашої гри, і ми будемо вимагати від них». «Новим гравцям треба дати більше інформації про нашу структуру гри, а в тренувальному процесі вже дивитися, як вони це будуть втілювати і працювати. Далі вже будемо приймати рішення. Завжди приємно, коли гравці своїм станом і бажанням змушують себе ставити в склад», - додав головний тренер збірної України.

Нагадаємо, що минулої суботи українська збірна розпочала тренувальний збір в Австрії, а вже в п'ятницю, 24 березня, проведе матч 5-го туру відбору до ЧС з хорватами. Після чотирьох турів відбору до ЧС хорвати лідирують у групі I, маючи в активі 10 очок. Україна йде на 2-му місці, відстаючи лише на два бали. При цьому на третьому місці із сімома очками йде збірна Ісландії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: