Андрій Шевченко: За Ярмоленком стежать не тільки в «Баварії»

Андрій Шевченко: За Ярмоленком стежать не тільки в «Баварії»

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про можливий перехід Андрія Ярмоленка в «Баварію»

В період літнього міжсезоння головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про перспективи найкращого гравця своєї команди змінити клуб, а також відзначив його високий моральний дух.

- Я вважаю Андрія хорошим професіоналом і відмінним гравцем. Повірять в нього, куплять його — буду тільки радий. За нього і за «Динамо». Думаю, що за Ярмоленком стежать не тільки «Баварія» і Анчелотті, а й інші хороші клуби. Там дуже важлива довіра. Важливо, щоб всі зірки зійшлися. Ось цього я Ярмоленку і бажаю, - зазначив Шевченко. «Андрій — справжній професіонал, розсудливий хлопець. У нього є його кар'єра, і він повинен про неї думати завжди. Повинен вичавлювати з неї максимум. Навіть якщо він залишиться в Києві, у нього буде можливість грати, сподіваюся, в Лізі чемпіонів, брати участь у важливих матчах за збірну, прагнути виступити на чемпіонаті світу. Втім, Ярмоленко думає і поводиться саме так, як я кажу.

Іншої поведінки і настрою ми за ним не помічали. Розумію, що у всіх поєдинках чемпіонату України грати на максимумі своїх можливостей складно, але тут вже все залежить від особистих амбіцій. В «Динамо» теж є все, щоб їх реалізовувати», - додав головний тренер збірної.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: