Беленюк був визнаний кращим борцем року

Беленюк був визнаний кращим борцем року

Українець отримав нагороду від Всесвітнього союзу боротьби

Жан Беленюк  був названий кращим борцем року в греко-римському стилі за версією Всесвітнього союзу боротьби (United World Wrestling). Про це повідомив сам український спортсмен у своєму Instagram.

При виборі найсильнішого враховувалися результати за 2016 рік. Тоді Беленюк став чемпіоном Європи, а також завоював срібло на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. За свої досягнення український борець отримав від UWW спеціальну нагороду і чек на 10 тисяч доларів. Церемонія нагородження відбулася на чемпіонаті світу, який проходить в ці дні в Парижі.

Сам Беленюк підкреслив, що в 2018 році має намір знову повернутися на лідируючі позиції на світовій арені, а також подякував UWW за визнання.

«Спасибі UWW за визнання мене найкращим борцем за підсумками 2016- го року в світі. Спасибі всім, хто сприяв моїм досягненням в цьому році! Хоч в 2017-му році я все пропустив, планую в 2018-му розпочати потихеньку повертатися на лідируючі позиції європейських і світових арен. Дякую всім хто в мене вірить і підтримує».

2


Відзначимо, що в 2017-м призер Олімпійських ігор пропустив всі головні змагання, серед яких чемпіонат Європи і світову першість. Останнім турніром для Беленюк став червневий чемпіонат України, де він у фіналі програв Олександру Шишману.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: